A jól bevált -a szaksajtó által is elismert- WinterContact TS 860 utódja, amely tovább viszi a kiemelkedő téli teljesítmény és a kiváló vizes időjárási tulajdonságok ötvözetét.

 

WinterContact TS 870 - közepes méretű autókig

 

A jól bevált -a szaksajtó által is elismert- WinterContact TS 860 utódja, amely tovább viszi a kiemelkedő téli teljesítmény és a kiváló vizes időjárási tulajdonságok ötvözetét, miközben meggyőző ökológiai tulajdonságokkal rendelkezik - például a gördülési ellenállás további csökkentésével és a megnövekedett futásteljesítményével. Ennek ellenére a WinterContact TS 870 egy teljesen új termék, amelyet alapjaitól kezdve újonnan fejlesztettek ki a szerkezete, futófelületének mintázata és összetétele szempontjából. Az eredmény pedig egy olyan modell, amely közvetlen összehasonlításban három százalékkal rövidebb féktávolságot biztosít jégen, és öt százalékkal jobb kezelhetőséget havon.

 

Az új WinterContact TS 870 abroncs jobb tulajdonságokkal rendelkezik a havas úton való tapadás, a nedves időjárási körülmények közötti haladás és száraz utakon való kezelhetőség tekintetében egyaránt. Figyelembe véve az egymással ellentmondó célkitűzéseket, amelyekkel a fejlesztési mérnökök rendszeresen szembesülnek a biztonság szempontjából releváns tulajdonságok és a környezeti teljesítmény vonatkozásában, az elért eredmények mindkét területen lenyűgözőek: A futásteljesítmény tíz százalékos növekedése mellett a gördülési ellenállás is két százalékkal csökkent.