Vásároljon 4 db új Michelin nyári vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt nálunk, jelentkezzen a nyereményjátékra, a Michelin pedig elküldi Önnek az ajándék vásárlási  utalványt! 

 1. Az Akcióban részt vevő Termékek: Michelin márkájú, új gyártmányú nyári és CrossClimate személyautó, kishaszongépjármű és 4x4 abroncsok.
 2. A nyereményjátékra jelentkező vásárlók a regisztrációjukat követő 7 napon belül értesítést kapnak a regisztráció elfogadásáról vagy elutasításáról (visszaigazolás elektronikus levében.) Amennyiben a regisztráció érvényes, a visszaigazoló levéllel együtt elküldjük a garantált nyereményt. 
 3. A nyereményjáték összértéke: bruttó 12000000 HUF
 4. Az akciós szabályzat díjmentesen megtekinthető a www.michelin.hu oldalon, ahol Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzatunk is elolvasható. 
 5. További tudnivalók a regisztrációról (elfogadás/elutasítás): promo.michelin@ota.ro.
 6. Az akció a rendelkezésre álló készletek függvényében érvényes.
 7. Az akció csak a Michelin értékesítési hálózatán keresztül, az akcióban részt vevő kereskedésekben érvényes. A részt vevő kereskedések jegyzéke megtekinthető a  www.michelin.hu oldalon.
 8. Egy résztvevő csak egy alkalommal regisztrálhat a nyereményjátékra, és csak egy alkalommal nyerhet, abban az esetben is, ha négynél több új Michelin nyári vagy CrossClimate abroncsot vásárol.
 9. A nyereményjátékban kiosztott nyeremények: 700 darab 10000 HUF értékű, illetve 250 darab 20000 HUF értékű vásárlási utalvány.
 10. A feltüntetett kép illusztráció.
 11. Az akció időtartama: március15 - április 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet részt venni. 
 12. A sikeres pályázathoz a regisztrációt legkésőbb május 10-ig el kell végezni.

 

További részletek a Michelin oldalán