Raktáron / Elérhető
Cikszám
CON149436

CONTINENTAL 235/45 R21 101W XL FR WINTERCONTACT TS 870 P M+S 3PMSF (--[0])(Szgk.téli abron

Gyors áttekintés

A Continental fokozatosan bemutatja a WinterContact TS 870 P-t a, TS 850 P utódját. A WinterContact TS 870 P esetében, hasonlóan a „kistestvéréhez”, a Continental a továbbfejlesztett Cool Chili keveréket és a Hydro Grooves technológiát alkalmazza. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtson a szélesebb gumiabroncsokkal rendelkező vezetők számára, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy elhagyják a hagyományos V alakú futófelületet. Ehelyett a WinterContact TS 870 P abroncsot a Continental egy merevebb konstrukcióra alapozza, melyen négy nagy kerületi horony fut a futófelület-blokkok sorai között. Ez az innovatív futófelület-szerkezet, amely nagyon eltér az elődjétől, jelentős előnyöket kínál - különösen nedves körülmények között. Nagyon gyorsan kiszorítja a vizet az érintkezési felületről, ami jobb kezelhetőséget, rövidebb féktávolságot és hatékony védelmet nyújt a vízen siklás ellen.

A gumiabroncs bevált elődjéhez képest a fejlesztők négy százalékos javulást értek el a nedves fékezés területén és nyolc százalékkal jobb eredményt a vízen siklás tulajdonságokban - anélkül, hogy más szempontból romlott volna az abroncs teljesítménye. Külön említést érdemel a jégen történő fékezés öt, a száraz kezelhetőség hat és a havas kezelhetőség hat százalékos javulása. Ez az új Continental téli gumiabroncs meggyőző ökológiai tulajdonságokkal is rendelkezik: A gördülési ellenállás két százalékos csökkenése mellett a futásteljesítmény 16 százalékkal nőtt.

Continental
                  Wintercontact TS870P

Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtson a szélesebb gumiabroncsokkal rendelkező vezetők számára, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy elhagyják a hagyományos V alakú futófelületet. Ehelyett a WinterContact TS 870 P abroncsot a Continental egy merevebb konstrukcióra alapozza, melyen négy nagy kerületi horony fut a futófelület-blokkok sorai között. Ez az innovatív futófelület-szerkezet, amely nagyon eltér az elődjétől, jelentős előnyöket kínál - különösen nedves körülmények között.

Sajtó-oldal: https://www.continental.hu/car/media-services/newsroom/20210503-winter-contact

 

128230.- Ft

Cimke

-

Gépjármű kategória

Használat

Téli

Mintázat

WINTERCONTACT TS 870 P

Pánt

21

Profil

Sebesség index

W

Súly

11,23

Széria

45

Terhelés index

101

Szállítási díj futárszolgálattal: bruttó 1990.- Ft/db.

Személyes átvétel költsége: bruttó 1240.- Ft/db.

Leggyakoribb szerelési díjak: 14 collig 2900 ft/db, 15-16 coll 3200 ft/db, 17-18 coll 4000 ft/db. (További munkadíjakat itt találja: https://www.gumistart.hu/szallitasi_dijak)

A termékre a Continental, mint gyártó, a vásárlástól számított 2 éves termékgaranciát vállal, melyre számlánk jogosítja fel Önt.


Hasonló termékekpageload: 2.94 mp